Nešto stariji sumještani sigurno se sjećaju Beach partya i odbojkaških turnira u Lipauskoj krajem devedesetih i početkom novog milenija kada ih je organizirala bibinjska mladež i mladež HDZ iz Bibinja. No, da se i nešto mlađi imaju čega sjećati pobrinula se TZ Općine Bibinje i Caffe bar Cvita koji su organizirali beach party vrijedan pamćenja. Tako su jučer, svi koji su se zatekli na već spomenutoj plaži mogli uživati u vrhunskoj glazbi DJ-a Dujića, inače resident DJ-a u Svarog baru, razgibati se uz fitness instruktorice, ali i čuti sve što će se događati u našem malom mistu narednih dana.

 Na beach party došla je i ekipa Soundset radija iz Zadra koji su se javljali u eter s mnogim bibinjskim gostima, te su na taj način napravili odličnu promociju našem mjestu! Također, jednu od naših najlipših plaža posjetio je i poznati glumac Ivica Pucar (koji i inače, kada mu to obveze dopuste, odmara u Lipauskoj ) koji je došao najaviti predstavu s kojom je glumačka družina Histrioni  gostovala u Bibinjama.

Da party bude još zabavniji posjetitelji su mogli igrati nagradne igre. Tako smo dobili pobijednike u najbržem ispijanju pive, najbržem napuhavanju zračnog jastuka, plivanju na 150 metara i najluđem skoku ali mnogim drugim zabavnim disciplinama. Za nagrade su se pobrinuli brojni sponzori: Caffe bar Cvita, Caffe bar Taline, Restoran Torkul, Restoran Goran, Restoran Domestico di Jaz. – Svima im veliko hvala, poručuju organizatori. Zahvaljuje im se i moja malenkost jer smo pokazali kako se malim nesebičnim donacijama može napraviti vrhunski događaj u kojem su uživali naši gosti, kojih će nadamo se biti još više, baš kao i Beach partya!

Sve detalje zabilježio je naš Leo Banić, pogledajte video i foto galeriju!

[jwplayer mediaid=”7320″]

Invalid Displayed Gallery