Nedjelja, 2. travnja  –  5. korizmena 

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u 8, 00 sati, te u 10, 30 sati (Zbor mladih).  Križni put u 17,00 sati (od crkve sv. Roka do crkve sv. Ivana u Punti)

Sv. Misa u crkvi sv. Roka u 18, 30 sati.

 

Ponedjeljak, 3. travnja        

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u 18, 30 sati (zajednička).

 

Utorak, 4. travnja

Sv. Misa u crkvi sv. Roka u 8, 00 sati.

 

Srijeda,  5. travnja     

Sveta Misa u crkvi Velike Gospe u 18, 30 sati.

 

Četvrtak,  6. travnja  

Posjet bolesnicima od 8, 30 – 13, 00 sati. Od pruge prema gore.

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u 18, 30 sati.

 

Petak,  7. travnja – Prvi petak         

Posjet bolesnicima od 8, 30 – 13, 00 sati. Od pruge prema moru.

Pobožnost križnoga puta u crkvi Velike Gospe u 18, 00 sati.

Sv. Misa u 18, 30 sati.

 

Subota,  8. travnja        

Sv. Misa u crkvi sv. Roka u 8, 00 sati.

 

Nedjelja, 9. travnja  –  Cvjetnica – Nedjelja muka Gospodnje  

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u 8, 00 sati. U 10, 00 sati bit će blagoslov maslinovih grančica ispred samostana časnih sestara, te sv. Misa s pjevanjem muke Gospodnje. U 14, 00 sati bit će izlaganje Presvetog Oltarskog Sakramenta u crkvi sv. Roka. U 18, 15 sati bit će završetak klanjanja (blagoslov i pjevanje „Smiluj mi se Bože“. U 18, 30 sv. Misa

USKRSNA ISPOVIJED

Od 3. – 10. travnja bit će ispovijed u našem dekanatu: 3. 4. – na Bilom brigu; 4. 4. – na Ploči i Arbanasima; 5. 4. – Smiljevac; 6. 4. – sv. Ivan na Relji; 7. 4. – Stanovi; 8. 4. – Debeljak i Sukošan; 10. 4. – Bibinje. Početak pokorničkog slavlja je u 19, 00 sati.

 

PRODAJA USKRSNIH UKRASA

U nedjelju, 2. travnja bit će prodaja ispred crkve uskrsnih ukrasa i suvenira koje su izradile članice misijske grupe iz naše župe. Prihod od prodaje ide za misije. 

KORIZMENA AKCIJA 2017.

Ovogodišnja prikupljena sredstva namijenit će se za nabavu linearnog akceleratora na Onkološkom odjelu Opće bolnice Zadar.  U našoj župi će se za to svakog petka skupljati milostinja tijekom Mise i bit će postavljena posebna škrabica na tu nakanu.

 

                               INICIJATIVA 40 DANA ZA ŽIVOT

I ove godine nastavlja se sa inicijativom „40 dana za život“.  Od 1. ožujka do 9. travnja molit će se ispred Opće bolnice u Zadru od 9, 00 – 12, 00 sati. Pozivaju se vjernici  da sudjeluju u ovoj molitvenoj inicijativi.

 POTPISIVANJE PETICIJE ZA ŽIVOT

U Hrvatskoj je u tijeku potpisivanje peticije „za život“. Potpisivanje traje do Uskrsa. Peticija će se moći potisati ispred naše crkve ovih nedjelja. Upućena je Predsjedniku vlade i saborskim zastupnicima sa zahtjevom da zaštite nerođeni život u Hrvatskoj i konkretno pomognu ženama koje žele roditi svoje dijete. Traži se: ime i prezime, ulica i kućni broj, mjesto i potpis. Može se potpisati i na: www.prolife.hr/peticija. Odazovimo se!

 

KRIŽNI PUT OD SV. ROKA DO SV. IVANA

U nedjelju 2. travnja imat ćemo križni put u 17, 00 sati počevši od crkve sv. Roka,  pa sve do crkve sv. Ivana u Punti. Kad budemo prolazili uz staro groblje kratko ćemo zastati i pomoliti se za naše pokojne.

 

MASLINOVE GRANČICE ZA MISIJE

Iz misijskog ureda u Zagrebu zamolili su župe uz more i na otocima da im pošalju maslinove grančice za Cvjetnicu. Prilog od grančica koji dobiju u župama u unutrašnjosti zemlje bit će namijenjen za misije. Molimo one koji režu masline da donesu grančice kod katoličkog doma  1. travnja ili 3. travnja. Maslinove grančice ćemo poslati poštom 4. travnj