Nedjelja, 1. rujna – 22. NEDJELJA KROZ GODINU 

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u 8,00 sati.

Otvor sv. Šime za našu župu u 10, 00 sati.  

Molitva za naše pokojne na Novome groblju u 18, 00 sati.

Večernja sv. Misa u crkvi sv. Roka u 19, 00 sati

 

Ponedjeljak, 2. rujna

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u 8, 00 sati (zajednička).

 

Utorak, 3. rujna

Sv. Misa u crkvi sv. Roka u 8, 00 sati.

 

Srijeda, 4. rujna

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u 8, 00 sati.

 

Četvrtak, 5. rujna

Sv. Misa u crkvi sv. Roka u 8, 00 sati

Probe mješovitog zbora u crkvi V. Gospe u 20, 30 sati (pripreme za 100. obljetnicu smrti don Marka Sikirića).

Pozvani su svi koji žele svojim glasom slaviti Boga.

 

Petak, 6. rujna

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u 8, 00 sati.

 

Subota, 7. rujna

Sv. Misa u crkvi sv. Roka u 8, 00 sati.

 

Nedjelja, 8. rujna – 23. NEDJELJA KROZ GODINU  

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u 8,00 sati te u 10, 30 sati (zbor mladih).

Večernja sv. Misa u crkvi sv. Roka u 19, 00 sati

 

  1. OBLJETNICA SMRTI DON MARKA SIKIRIĆA

Kao što je poznato ove godine komemoriramo 100. obljetnicu smrti don Marka Sikirića, bibinjskog dugogodišnjeg župnika i hrvatskog rodoljuba. U subotu 12. listopada navečer slavit ćemo svečanu sv. Misu u crkvi Velike Gospe. Misu će predvoditi naš Nadbiskup. U petak 11. listopada u crkvi Velike Gospe imat ćemo koncert u spomen na don Marka. U subotu 5. listopada posjetit ćemo grob don Marka u Zagreb una Mirogoju. Tada bi slavili i sv. Misu u zagrebačkoj katedrali.     

 

 

HODOČAŠĆE U UDBINU I MARIJU BISTRICU

Ove godine je nacionalno hodočašće u Udbinu 14. rujna. Naša župa organizira hodočašće u Udbinu i Mariju Bistricu 14. i 15. rujna. Sudjelovat ćemo na hodočašću u Udbini i produžiti autobusom prema Mariji Bistrici. U Mariji Bistrici bi imali večeru i spavanje, a u nedjelju doručak i ručak. U svetištu bi sudjelovali na Misi i križnom putu. Povratak kući je u nedjelju navečer. Cijena aranžmana je 360 kuna. Prijavite se što prije!  

 

BLAGDAN MALE GOSPE U ZADRU I PAGU

Blagdan Rođenja BDM (8. rujna) se posebno slavi u Zadru kod benediktinki, jer su crkva i samostan posvećeni Maloj Gospi. Toga dana sv. Misu u 8,30 predvodi mons. Šime Perić, a svečanu Misu u 19,00 sati predvodi o. Damjan Kružičević, benediktinac.

U Pagu se toga dana svečano slavi Mala Gospa. Naime kip Gospe od Staroga Grada se u procesiji iz župne (zborne) crkve nosi u Stari Grad, gdje će biti sve do Velike Gospe slijedeće godine. Procesija počinje u 17,00 sati, a sv. Misa koju će predvoditi don Dario Tičić u 18,00 sati. Ove godine će u procesiji i Misi sudjelovati i naš crkveni zbor iz Bibinja.

 

 

HODOČAŠĆE  U SVETIŠTE U KOMUŠINU

Marijina legija organizira u Nedjelju 29. rujna hodočašće u Gospino svtište Vrhbosanske nadbiskupije, Gospi Kondžilskoj u Komušinu pod geslom “S Marijom postojani u molitvi”. Ovo je 14. zahvalno godišnje hodoćašće Marijine legije u jedno od Marijanskih svetišta, a ove godine članovi ML iz cijele hrvatske, prijatelji Marijine legije, kao i svi vjernici koji to žele, hodočaste u ovo svetište iskazati počast Majci Mariji čija se čudotvorna slika časti u ovome svetištu. Marijina legija ovim hodočašćem radosne pokore i molitve, želi iskazati i svoju blizinu i podršku napaćenom hrvatskom narodu u BIH. Svetu Misu predvoditi će uzoriti kardinal Vrhbosanski nadbiskup Vinko Puljić. Hodočašće traje jedan dan. Tko želi sudjelovati neka se javi članicama ML.