Na Obali Alfreda Lisice sinoć je održana druga večer Bibinjskih gušta. Vesela atmosfera okupila je brojne posjetitelje i prije početka službenog programa, a u 20:00 sati Branka Pelicarić je preuzela vođenje službenog gastronomsko-zabavnog programa, napravivši odličan štimung i uvod u večer.

Posjetitelji su uživali u bogatoj ponudi delicija i raznih autohtonih proizvoda izlagača. S nestrpljenjem se iščekivala tjestenina s plodovima mora koju je spremao Renato Kraljev, a reda za porciju brudeta bibinjskog kuhara Jere također nije nedostajalo. Po običaju, na kraju su se dijelile i slatke fritule kako bi gastronomska priča bila skroz zaokružena. Mještani Bibinja i posjetitelji su u fritulama i jelima Renata Kraljeva i kuhara Jere uživali besplatno!

Zabava se nastavila i koncertom Ivice Sikirića Iće, mnogima omiljenog bibinjskog pjevača i glazbenika koji je za brojnu bibinjsku publiku otpjevao svoje najveće hitove s grupom DiLema. Publika je Iću pratila uglas pjesmom i plesom, a pozivom na bis se tražila i pjesma više! Ako niste bili u Bibinjama jučer, djelić odlične zabave dijelimo s vama putem fotogalerije.

“Druga večer protekla je u znaku zabave i odlične hrane, kako to i biva na Bibinjskim guštima te se nadamo kako će sutra također sve proći po planu. Iako smo zbog vremenskih neprilika u ponedjeljak morali odgoditi nastup grupe Silente, koncert će se ipak održati u četvrtak, 11. kolovoza. Ovim putem svih pozivamo na neplanirani, ali jednako zabavni četvrti dan Bibinjskih gušta” – kazao je Jure Fuzul, direktor Turističke zajednice općine Bibinje.