Prije dvi godine doša san do Ante Krivinog ispod njegove smokve s idejon da pokrenem Večer dalmatinske beside, kako bi očuvali naše lokalne idiome, naš lokalni govor. Ispod čuvene smokve trevila je rodica Meri i čula što ja govorin Anti i bubnila ˝Mali koda te pop pravija!˝ Ja se još nisan ni sta smijati a ona je poput najboljeg menađera već govorila kako njezina mala piše vrhunske pisme i kako je moran staviti na plakat. Na prvu bija san skeptičan. Ima san predrasude, jer kako će mala, lipa, smišna, plava cura koja ima 18 godina, kojoj je najbitnije kako će izgledati suboton u Posha uopće doći na ideju da piše pisme, a di još da budu i dobre. Ništa, Meri navalila, rodica mi je, moran sad je poslušati, pitan ja Ante što ti kažeš, eli ˝Mala˝ more na plakat? Kaže Ante ˝Mala je vrag za pismu napisati˝. Posli zove Samantha cila u tremi da kako će ona sad odjedanput recitirati prid toliko ljudi, ohrabrivan je ja, nagovaran, iako pojma neman kako piše. Na kraju je stala na pozornicu, izrecitirala i oduševila i staro i mlado, svi su se smijali njezinin stihovima, divili njezinoj interpretaciji, moglo se čuti da je to Antina škola, meni se srce ispunilo ponoson i srićon jer je mlada, zgodna, plava otpuvala sve moje sumnje. Ante je dobija nasljednika, tj. nasljednicu Naime mlada pjesnikinja u subotu je poslijepodne u Bibinjama predstavila svoju prvu zbirku pjesama „Dođi na kafu“.

Zbirka je objavljena u izdanju Medicinske škole Ante Kuzmanića, koju Samantha i pohađa, i sadrži trideset pjesama. Sve pjesme su, po čemu su i posebne, napisane u bibinjskom dijalektu, danas gotovo zaboravljenom  književnom izričaju.

Samantha je tako prva nakon gotovo 40 godina, odnosno Ante Sikirića, počela pisati dijalektom svojih predaka, što je u njenom rodnom mjestu dočekano s velikom oduševljenjem

Što se može vidi iz fotogalerije.