Karatisti Petrine sa trenerom Predragom Režanom sudjelovali su 22.02.2014. na Otvorenome karate prvenstvu u Rijeci na Kantridi. Na ovome natjecanju u organizaciji Hrvatskoga Karate Saveza nastupilo je preko 400 natjecatelja a naši članovi su osvojili dvije brončane medalja u katama, i to Antonia Vuica i Dina Režan.

29.03.2014. sudjelovali su na međunarodnom karate prvenstvu „Pokal Tolmin 2014“ u Sloveniji. Učešće na ovome natjecanju uzelo je 380 natjecatelja iz Slovenije, Hrvatske, Italije, Češke i Austrije. Organizator  natjecanja je Slovenski savez tradicionalnoga karatea (ITKF). Kad je u pitanju tradicionalni karate,  natjecanje je koncipirano tako da do izražaja dođe bogatstvo karatea, što se vidi u velikom broju disciplina, a takav pristup omogućuje ljudima da bolje shvate i razumiju ovu plemenitu vještinu. Inače, članovi Petrine pripadaju Svjetskom savezu tradicionalnoga karatea (JSKA) pa često sudjeluju na takvoj vrsti natjecanja u zemlji i inozemstvu.

Bibinjci su sudjelovali sa sedmero natjecatelja i osvojili  4 zlatne i 2 srebrne medalje:

Ante Šindija: kate pojedinačno (učenici )- zlato

Magdalena Gverić,Estera Dundović,Klementina Režan: Kata tim (učenice) – zlato

Dina Režan: Jiyu Ippon Kumite (ml.kadetkinje) – srebro

Antonia Vuica: Kihon Ippon Kumite (ml.kadetkinje) – srebro

Lucija Vuksan nije uspjela stići do medalje, ali je dobila prigodnu medalju za sudjelovanje, što je lijepa praksa organizatora ovoga natjecanja.

Sljedeće natjecanje na kojemu će članovi Petrine sudjelovati bit će natjecanje u Zenici 03.05., a potom će Bibinjci 07.06. biti domaćini petu godinu za redom tradicionalnoga karate prvenstva koje se održava u sportskoj dvorani OŠ Stjepana Radića u Bibinjama.