U sklopu Ljetnog programa 2022., a već tradicionalno kao i svakog ljeta, Tomislav Bralić i klapa Intrade sinoć su održali koncert za pamćenje na prepunom Trgu Sri Sela u Bibinjama.

U prekrasnom, intimnom ambijentu, publika je svog Bibinjca Bralića i klapu Intrade dočekala gromoglasnim pljeskom prepunim emocija. Bralić je s klapom Intrade raspjevao Bibinjce u cjelovečernjem nastupu uz dobro poznate melodije svojih najvećih hitova, a svi okupljeni na pretijesnom Trgu Sri Sela su uživali u dobrom raspoloženju i energičnoj, a za mnoge i emotivnoj atmosferi.

Veselu atmosferu sinoćnjeg koncerta s vama dijelimo na fotogaleriji.
“Već tradicionalni koncert Tomislava Bralića i klape Intrade događaj je kojem se svakog ljeta vesele i s nestrpljenjem ga iščekuju svi Bibinjci, pored ostalih manifestacija koje su duboko urezane u našu tradiciju. Veseli me vidjeti mještane i posjetitelje u ovakvom broju te da s uvijek istim žarom i emocijama dočekuju Tomislava Bralića i klapu Intrade, to je naš pravi Bibinjski duh”Koncertom Bibinjci su potvrdili svoj status ljubitelja klapske pisme, te se ujedno pripremili za klapski spektakl Raspivano Bibinje koji će se održati ovog ljeta u kolovozu