Nedjelja, 21. veljače – PRVA KORIZMENA

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u 8, 00 sati, te u 10, 30 sati. Pobožnost križnoga puta u crkvi Velike Gospe u 16, 30 sati, te sv. Misa

 

Ponedjeljak, 22. veljače – Katedra sv. Petra     /dan hrvatske glagoljice/

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u 18, 00 sati

 

Utorak, 23. veljače

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u 18,00  sati

 

Srijeda, 24. veljače

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u 8, 00 sati (zajedničke nakane)

 

Mjesečni susret Marijine legije (kurija Uznesenja BDM) u 17,00 sati u crkvi Velike Gospe u Bibinjama za službenike ML iz župa: Bibinje, Sv. Filip i Jakov, Biograd n/M, Galovac, Posedarje i Jasenice.

 

Četvrtak, 25. veljače  

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u 18, 00 sati

Nakon sv. Mise Euharistijsko klanjanje

 

Petak, 26. veljače

Pobožnost križnoga puta u crkvi Velike Gospe u 17, 30 sati, te sv. Misa

 

Subota, 27. veljače

Sv. Misa u crkvi sv. Roka u 8, 00 sati

Nedjeljna Misa u 18,00 sati u crkvi Velike Gospe (na ovu Misu posebno su pozvani krizmanici)

KORIZMENA AKCIJA – POMOĆ STRADALIMA U POTRESU

Ovogodišnja korizmena akcija u zadarskoj nadbiskupiji namijenjena je za pomoć stradalima u potresu na području sisačke biskupije. Svakog petka će se na Misi skupljati milostinja na tu nakanu. Tko želi može direktno uplatiti na račun Caritasa: NADBISKUPSKI ORDINARIJAT ZADAR, IBAN: HR5324070001100041082, Poziv na broj: 02 536. Moguća je uplata i preko donacijskog telefona Hrvatskog Caritasa: 060 9010.  Pomoć u novcu za pogođene potresom možete staviti u označenu kutiju na dnu crkve ili dati svoj prilog u sakristiji.   Hvala !

 

GODINA SV. JOSIPA

  1. prosinca 2020. godine po odluci pape Franje (apostolsko pismo “Patris corde – Očevim srcem”) započela je godina sv. Josipa u prigodi 150. obljetnice Dekreta pape Pia IX. kojim je proglasio sv. Josipa zaštitnikom sveopće Crkve. Godina svetog Josipa će trajati do 8. prosinca 2021. Tako ćemo svake srijede (a srijeda je tradicionalno posvećena sv. Josipu) do blagdana sv. Josipa moliti molitve  na čast Zaštitnika Crkve i Hrvatske domovine. Knjižice s molitvama sv. Josipu možete uzeti kod ulaza u crkvu.

 

ČLANOVI ŽUPNOG PASTORALNOG I EKONOMSKOG VIJEĆA

Dosadašnjim članovima Župnog pastoralnog i ekonomskog vijeća župe Bibinje istekao je petogodišnji mandat. Treba izabrati nove članove tih vijeća. Nekima se može i obnoviti mandat u vijeću. Zato vas molimo da dadete svoje prijedloge za članove ovih vijeća najkasnije do slijedeće nedjelje. To možete učiniti tako da napišete na  papir svoj prijedlog, pa dadete u sakristiji ili u Župnom uredu ili stavite u poštanski sandučić Župnog ureda ili u kutiju za to na stolu u dnu crkve ili e-mailom. Treba napisati ime i prezime, ime roditelja i godinu rođenja, te naznačiti za koje je vijeće predložen. Članovi župnih vijeća su župnikovi prvi savjetnici i suradnici u pastoralnom radu u župi, te u brizi za materijalna dobra župe.

 

 KRIZMANICI, PRVOPRIČESNICI, MINISTRANTI, MALI ZBOR

Susreti za ove grupe se održavaju subotom u crkvi Velike Gospe. Krizmanici imaju svoj susret u 18,00 sati, prvopričesnici  u 9,00 sati (1. grupa) i u 9,30 sati (2. grupa),  ministranti  u 16,00 sati, a dječji zbor u 14,00 sati.