Nedjelja, 10. veljače – PETA NED. KROZ GOD. – Bl. Alojzije Stepinac

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u 8, 00 sati, te u 10, 30 sati (zbor mladih)

Večernja sv. Misa u crkvi sv. Roka u 17, 00 sati

 

Ponedjeljak, 11. veljače – Gospa Lurdska – Dan bolesnika

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u 17, 30 sati (zajednička)

 

Utorak, 12. veljače    

Sv. Misa u crkvi sv. Roka u 17, 30 sati

 

Srijeda, 13. veljače

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u 17, 30 sati

 

Četvrtak, 14. veljače

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u 17, 30 sati

Nakon Mise Euharistijsko klanjanje

 

Petak, 15. veljače       

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u 17, 30 sati

 

Subota, 16. veljače  

Sv. Misa u crkvi sv. Roka u 8, 00 sati

 

Nedjelja, 17. veljače – ŠESTA NED. KROZ GOD.

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u 8, 00 sati, te u 10, 30 sati (župni zbor)

Večernja sv. Misa u crkvi sv. Roka u 17, 00 sati

BLAGDAN BLAŽENOG ALOJZIJA STEPINCA

U nedjelju 10. 02. župa Bili Brig slavi svoga zaštitnika bl. Alojzija Stepinca. U 11,00 sati sv. Misu će predvoditi nadbiskup Ž. Puljić. Sv. Misa će se slaviti u školi “Zadarski otoci”, jer  još nije dovršena  crkva koja se gradi.

 

                                          HODOČAŠĆE U RIM

Katehetski ured zadarske nadbiskupije i ove godine organizira hodočašće u Rim za Cvjetnicu.  Kreće se u četvrtak 11. 04. u večernjim satima prema Asizu. U petak 12. 04. je razgled Asiza i navečer dolazak u Rim. U subotu 13. 04. razgledavanje bazilika, katakombi, Koloseuma, Foruma i Kapitolija. U nedjelju 14. 04. na Cvjetnicu, sudjelovanje na Misi i procesiji sa svetim Ocem na trgu sv. Petra. Poslije podne razgledavanje Rima. U ponedjeljak 15. 04. odlazak u Pompeje i Montecassino. U utorak 16. 04. razgledavanje vatikanskih muzeja, bazilike sv. Petra, Anđeoske tvrđave i zavoda sv. Jeronima. U srijedu 17. 04. nakon doručka povratak kućama. Cijena aranžmana je 410 eura. Prijave u nadbiskupiji ili katehetskom uredu najkasnije do 28. veljače sa uplatom akontacije 50 eura. Kontakt osoba je  s. Viktorija Gadža – 023 208 650; email: ku.zadar@gmail.com

 

                           KATEHEZE ZA MLADE I ODRASLE

U našoj župi će se održavati kateheze za mlade i odrasle u crkvi sv. Roka tijekom veljače i ožujka, počevši od 13. veljače. Kateheze će se održavati srijedom i nedjeljom u 20,00 sati, a držat će ih Župnik i katehisti neokatekumenskog puta iz Zadra. Pozvani su svi, koji žele produbiti svoju vjeru i duhovno se obnoviti, na slušanje kateheza, od 7. razreda osnovne škole pa nadalje. Za vrijeme održavanja kateheza organizirat ćemo  čuvanje djece u vjeronaučnoj dvorani kod župne kuće. Tako bi i roditelji koji imaju  djecu (eventualno 1. ili 2. razred osnovne škole i ostali uzrasti), a nema im tko čuvati djecu, mogli poslušati kateheze.

 

POHOD MISIONARKE KOJA DJELUJE U NIGERIJI

Ove nedjelje, 10. veljače, u našoj župi će biti s. Lucija Vincek koja je misionarka u Nigeriji, a iz reda je Karmelićanki Božanskog Srca Isusova. Ona je došla na odmor i želi se zahvaliti našoj župi za molitvenu i materijalnu podršku, a posebno Misijskoj grupi u našoj župi.

 

TAPECIRANA SJEDALA U CRKVI

Od nedavno su u našoj crkvi Velike Gospe tapecirana sjedala, tako da je sad ugodnije sjediti. Važno je da klupe čuvamo. Posebno apeliramo da se ne lijepe žvake po klupama, što je, nažalost, bilo  slučajeva do sada.