Nedjelja, 31. svibnja – DUHOVI  (Pedesetnica)

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u  8, 30;  10, 30  i  18, 00 sati

 

Ponedjeljak, 1. lipnja – Marija majka Crkve

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u 19, 00 sati ( zajednička )

 

Utorak, 2. lipnja  

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u 19, 00 sati

 

Srijeda, 3. lipnja  

Sv. Misa u crkvi sv. Roka u 8, 00 sati

 

Četvrtak, 4. svibnja

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u 19, 00 sati

 

Petak, 5. lipnja – Prvi petak  

Sv. Misa u  crkvi Velike Gospe u 19, 00 sati ( prije Mise ispovijed )

 

Subota, 6. lipnja

Sv. Misa u crkvi sv. Roka u 8, 00 sati

 

Nedjelja, 7. lipnja – Presveto Trojstvo

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u  8, 00 sati. Otvor sv. Šime za našu Župu u 10, 00 sati.  Molitva za naše pokojne na Novome groblju u 18, 00 sati, Večernja sv. Misa u crkvi Velike Gospe u 19, 00 sati.

 

ŽENIDBENE NAPOVIJEDI

 

Na sakrament sv. Ženidbe pripremaju se: MIROSLAV ERCEG, rođen 1983. godine u Vukovaru od oca Ante i majke Jelice rođ. Soldo iz župe Murvica i DANICA BUGARIJA, rođena 1980. godine u Zadru od oca Nediljka i majke Nevenke rođ. Bugarija iz naše župe. Vjenčanje je 6. lipnja u crkvi sv. Roka u Bibinjama.

 

MOLITVA SV. ROKU

Spasitelju, Isuse Kriste, u svojoj blagoj providnosti i očinskoj mudrosti postavio si svetoga Roka moćnim zaštitnikom protiv zaraznih bolesti i po njemu uvijek dijelio obilje blagoslova ljudima u bolesti i tjeskobi. Pošalji ga u ovom času kad nam je zdravlje ugroženo neka nas štiti i za nas moli kako bismo bili dostojni Tvojih obećanja. Ne dopusti, Gospodine, da se oslanjamo samo na svoje umijeće i znanje, već da se pouzdajemo u tvoju pomoć i veliko milosrđe. Udijeli nam zdravlje duše i tijela kako bismo trajno mogli iskazivati Tebi slavu i hvalu. A svi za koje molimo, žive ili mrtve, neka po zagovoru Tvojih svetih miljenika milostivo dobiju oproštenje svojih grijeha i zasluže stići u vječni život u nebu. Po Kristu, Gospodinu našem. Amen.

 

 

  1. OBLJETNICA ŽENIDBE

U nedjelju 14. lipnja slave 50. obljetnicu ženidbe, na Misi u 10, 30 sati, Anđelko Šindija i Nediljka (Neda) Šindija rođ. Sorić. Vjenčani su u Sydneju u crkvi sv. Ante 13. lipnja 1970. Čestitamo zlatnu obljetnicu!

 

 

KRUNICA NA ČAST SRCA ISUSOVA

Mjesec lipanj posvećen je Presvetom Srcu Isusovu, zato ćemo svakog dana 20 – tak minuta prije Mise moliti Zlatnu krunicu.

 

 

SASTANAK ZA RODITELJE PRVOPRIČESNIKA

U četvrtak 4. lipnja u 19, 30 sati u crkvi Velike Gospe bit će sastanak za roditelje prvopričesnika.

 

 

ŽUPNA KATEHEZA ZA PRVOPRIČESNIKE I KRIZMANIKE

Od subote 6. lipnja nastavljamo sa župnom katehezom za prvopričesnike i krizmanike. Prvopričesnici će imati župni vjeronauk u dvorani kod časnih sestara ili u crkvi Velike Gospe subotom: u 9, 00 sati 3 a; u 10, 00 sati 3 b i u 11, 00 sati 3 c.

Krizmanici će imati župnu katehezu subotom u dvorani kod župne kuće ili u crkvi sv. Roka i to u dvije grupe. Prva grupa (prezimena od A do M ) imat će vjeronauk u 17, 00 sati, a druga grupa (prezimena od O do Š) imat će vjeronauk u 18, 00 sati.