Šestero članova Karate Kluba Gradina iz Zemunika Donjeg i Karate Kluba Petrina iz Bibinja s trenerima Mladenom Sorićem i Predrag Režanom  sudjelovalo je 9.4.2017. na međunarodnom karate natjecanju u Kopru u Sloveniji.  Natjecanje je upriličeno u organizaciji ITKF Slovenija (International Traditional Karate Federation) koje je okupilo 330 natjecatelja iz 6 europskih zemalja. Naše natjecateljice su u katama i borbama  postigle sljedeće rezultate:

Estera Dundović, Magdalena Gverić i Lucija Vuksan su među kadetkinjama u katama ekipno osvojile broncu. Lea Zdrilić je također među kadetkinjama osvojila broncu u kategoriji Jiyu Ippon Kumite, dok je Nina Bakarić u kategoriji Jiyu Ippon Kumite osvojila zlato a u katama pojedinačno srebro.

Antonia Vuica je među juniorkama u borbama osvojila brončanu medalju.

Ukupno jedna zlatna medalja, jedna srebrna i tri brončane.

Sljedeće natjecanje koje naše članove očekuje je natjecanje u Zenici u Bosni i Hercegovini 22.4, a nakon toga slijede pripreme za svjetsko prvenstvo u Mađarskoj u 10. mjesecu u organizaciji SKDUN  (Shotokan Karate Do of United Nations), saveza tradicionalnog karatea koji broji 70 zemalja, a naša dva kluba predstavljat će Hrvatsku na ovome prvenstvu.IMG_1037