U nedjelju 1. kolovoza održao se memorijalni turnir u odbojci na pijesku „Za Siku“. Natjecalo se jedanaest ekipa i to po principu da su nositeljima kvalitete ždrijebom pridodani igrači i igračice te se tako oformila ekipa od tri člana odnosno članice. S tim se dobilo na ujednačenosti kvalitete među ekipama što je rezultiralo da turnir bude zanimljiv.  

Ekipe:

ČOKOLINO: Vlad Fuzul, Niko Jurjević, Roko Baričević, TRIO RIO: Bartol Mandić Baranović, Karolina Mamić, Josipa Aleksa, NEMAM POJMA: David Bugarija, Roko Lisica, Andrea Sorić,  PARANGAL: Denis Tadić, Lovre Kandić, Nikolina Milinčević, BRAVARIJA FUZUL 1: Aneta Kero, Matej Lozančić, Ivan Lisica, JOJA: David Sikirić, Stipe Sikirić, Ivka Frleta, ŠUG: Izabela Kero, Isabel Kovačić, Kristina Golem, NEPOZNATI: Gabrijel Šimunić, Ante Barišić, Helena Mihek, BILO ŠTO: Nika  Bujas, Šime Kandić, Laura Unić, BRAVARIJA FUZUL 2: David Lisica, Marin Šimunić, Vito Blagec, RUDLAVI: Laura Kero, Niko Colić, Kristijan Režan

Rezultati: Polufinale NEMAN POJMA (15:10) PARANGAL, BRAVARIJA FUZUL 2 (15:9)

Za 3. mjesto PARANGAL (15:8) BILO ŠTO

Za 1. Mjesto BRAVARIJA FUZUL 2 ( 21: 15) NEMAM POJMA

Bravarija Fuzul 2 je ekipa koja je bila najbolja  i otišla do kraja i to u sastavu David Lisica, Vito Blagec i Marin Šimunić (Štrenja). Marin Šimunić je bio pobjednik i prošlog turnira Punta 2021. Igrao je u paru sa Davidom Bugarijom, Marinu  se pruža prilika da u nedjelju 8. kolovoza dođe i do treće pobjede ove sezone jer je na rasporedu od 16 sati na plaži Punta turnir „HVALA BRANITELJI 2021“. Turnir se igra 2 protiv 2 a za prve četiri ekipe su osigurane nagrade.