Aktualno Izdvojeno Sport

Počinju prijave za Bibinje Summer Run!

Bibinje Summer Run
Bibinje Summer Run

Sezona godišnjih odmora nije izgovor da ne trčite, dođite na Bibinje Summer Run!!

Bibinje Summer Run je ulična utrka koju organizira Triatlon klub Zadar i Škola trčanja Zadar u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Bibinje i Općinom Bibinje s ciljem promocije rekreativnog trčanja. Jedan od ciljeva je i povezivanje turista koji borave u Bibinjama u samom srcu ljetne sezone s lokalnim mještanima kroz sport i zabavu. Staza utrke iznosi 8 km što svakako predstavlja izazov za sve rekreativce ali i profesionalce kojima neće biti lako trčati na +30C.

Prijave za utrku i uplata kotizacije moguće su do 25. 07.  2016. Kotizacija za utrku iznosi 30 kn a prijave se vrše putem web stranice utrke bibinjesummerrun.com  ili u uredu TZ Općine Bibinje. Nastupiti mogu svi zdravi natjecatelji i svi trče na osobnu odgovornost. Organizator je osigurao medicinsku zaštitu. Okrjepa u vidu vode osigurana je na samom startu i u ciljnom prostoru. Mjerenje vremena  i sustav prijava osigurava Stotinka.hr.

Za vizualni identitet utrke zaslužni su Branka Lukić i Simon Puja iz kreativne agencije Ille Concept.  Logotip je koncipiran da predstavlja stilizirani prikaz mjeseca i bezserifnog tipografskog rješenja koji ujedno dočarava brzinu kretanja lika. Priča predstavlja spoj mjesečeve energije koja zajedno s  energijom vjetra dodatno dočarava energiju pokreta i predstavlja jedinstvenu moć noći te njenog uživanja. Jer nakon utrke koja je na rasporedu u 20 sati slijedi velika fešta koja će trajati dugo u noć.