Nedjelja, 20. veljače – 7. nedjelja kroz godinu

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u 8,00; 10,30 i u 17,30 sati

Ponedjeljak,  21. veljače

Sv. Misa  u crkvi Velike Gospe u 17,30 sati (zajedničke nakane)

Utorak, 22. veljače – Blagdan katedre sv. Petra

Sv. Misa u crkvi  sv. Roka u 17,30 sati

Kateheze za mlade i odrasle u crkvi Velike Gospe u 20,00 sati

Srijeda, 23. veljače – sv. Polikarp, mučenik, biskup Smirne

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u 8, 00 sati

Četvrtak, 24. veljače                      

Sv. Misa  u crkvi V. Gospe u 17,30 sati, a zatim euharistijsko klanjanje

Petak, 25. veljače

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u 17, 30 sati, a nakon Mise u kripti je susret za biblijsko-liturgijsku grupu (svatko može prisustvovati)

Kateheze za mlade i odrasle u crkvi Velike Gospe u 20,00 sati

Subota, 26. veljače

Sv. Misa u crkvi sv. Roka u 8, 00 sati

Nedjelja, 27. veljače – 8. nedjelja kroz godinu

Sv. Misa u crkvi Velike Gospe u 8,00; 10,30 i u 17,30 sati

KATEHEZE ZA

MLADE I ODRASLE

Slijedeći tjedan će započeti u našoj župi kateheze za mlade i odrasle koje će se održavati utorkom i petkom u crkvi Velike Gospe s početkom u 20,00 sati. Kateheze će imati don Antonio Skroče iz Zadra i s njime još tri bračna para. Svi koji žele mogu prisustvovati ovim katehezama (od 7. razreda osnovne škole, pa dalje).  Kateheze govore o temeljnim istinama naše vjere i uvode nas u dublje življenje  vjere po Božjoj Riječi i po sakramentima u konkretnosti našega života. Govore nam tko smo mi i tko je Bog Isusa Krista za nas. Inače, kateheza znači odjek Božje Riječi u našem životu.                    Krist te ljubi i želi se susresti s tobom! Dođi!

SASTANAK ZA ČLANOVE MARIJINE LEGIJE

U srijedu 23. veljače u 17,00 sati, u dvorani časnih sestara karmelićanki, održat će se  sastanak Kurije Marijine legije. To je mjesečni sastanak na kojemu sudjeluje po nekoliko predstavnika, tj. dužnosnika Marijine legije iz pojedinih župa (prezidija) koje čine Kuriju Uznesenja BDM. Te župe su: Bibinje, Biograd n/M, Sv. Filip i Jakov, Galovac, Posedarje i Jasenice. U našoj Nadbiskupiji su još dvije Kurije ML koje imaju po sedam-osam župnih skupina ML (prezidija).  Marijina legija je osnovana 1921. godine u Irskoj i raširena je po cijelom svijetu. U svom ustroju kao Marijina “vojska” upotrebljava  terminologiju rimske vojske (legije).

SASTANAK ŽUPNOG EKONOMSKOG VIJEĆA

Pozivaju se članovi Župnog ekonomskog vijeća na sastanak koji će se održati u crkvi Velike Gospe u petak 25. veljače u 19,00 sati.

ŽUPNA KATEHEZA (VJERONAUK)

U tjednu koji je pred nama, kada su školski praznici, bit će u župi vjeronauk (župna kateheza) samo za prvopričesnike i krizmanike (3. osnovne i  2. srednje škole).