Foto galerija Izdvojeno

Colonia Bibinje

IMG_3390

Koncert popularne grupe Colonia u organizaciji bibinjske Turističke zajednice i Općine, uz besplatan ulaz dupkom je napunio ŠRC Crljenica u Bibinjama. Riječ je o koncertu koji se trebao održati u povodu tradicionalne bibinjske fešte sv. Roka, ali je odgođen zbog kiše.

Colonia je jedna od najkomercijalnijih i najpoznatijih hrvatskih bendova. Bila je to dance poslastica koja je Bibinjcima, gostima i turistima napunila baterije energijom te ih rasplesala i raspjevala.

Energičan nastup, odlične pjesme, uvijek dobro raspoložena Indira bila su garancija za odličan provod. Jer od prije 19 godina kada su izdali prvi album “Vatra i led”, vinkovački pop-dance sastav Colonia je zaštitni znak za dobru svirku, energičnu glazbu i uživanje u nesputanoj ljetnoj zabavi.

Tijekom koncerta šarmantna Indira je imala odličnu komunikaciju s bibinjskom publikom. Osim što su s njom zajedno pjevali na pozornici, u jednom trenutku je od organizatora zatražila da se približi zaštitna ograda kako bi njeni najvjerniji fanovi mogli doći što bliže, što je i učinjeno. A kako i ne bi uz energičnu pjevačicu koja zna napraviti sjajnu atmosferu, što je učinila i u Bibinjama.

Koncert je bez prekida trajao nešto više od dva sata, a Bibinjama su odzvanjali zvuci pjesama s brojnih albuma ove poznate grupe. Redali su se tako u užarenoj atmosferi hitovi “Oduzimaš mi dah”, “Svijet voli pobjednike”, “Jutro moje nema boje”, “Tvrđava”, “Varalico”, “Hladna soba”, “Fjaka”, “Lažu oči moji”, “Pogledom me skini”, “Gukni golube”, “Nevjera”, “Feniks” i tako redom.

Energična Indira Levak (41), jedna od četvero mentora u megapopularnom televizijskom glazbenom showu “The Voice – Najljepšem glasu Hrvatske”, sa svojim suradnicima priredila je pravi spektakl raznovrsnim repertoarom pravog glazbenog bogatstva.