Foto galerija Izdvojeno Sport

2. HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA #BIBINJE–KAŠTEL LUKŠIĆ#

IMG_4426
2. HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA – JUG, 9.KOLO
Dvorana OŠ S: Radića Bibinje
ŽOK Bibinje 0:3 OK Kaštel Lukšić
Rezultat po setovima (16:25,14:25,17:25)
Suci: Juravić/Maričić Zd, Scorer: A.Sorić Bib.
 
Bibinje: A. Sikirić, L. Lisica, L. Siketić, M. Šimunić, C. Lisica, V. Sikirić, A. Mikulić, M. Kero, A. Kero, L. Mirkov, L. Kurić. C: T. Šimunić
 
Kaštel Lukšić: S. Kalić, A. Skorup, D. Jurić, A. Cikojević, N. Strize, M. Kačanić, S. Omašić, A. Rogulj, M. Smajo. C: N. Omašić
 
U odgođenoj utakmici devetog kola Bibinjke su odmjerile snage sa vodećim sastavom 2. HOL-jug. Kaštelanke su opravdale prvu poziciju na ljestvici i po svemu sudeći najvjerojatnije se na jesen sele u viši rang natjecanja u 1. B ligu. 
 
Ove sezone u ŽOK Bibinje je došlo do smjene generacija, četiri Bibinjke su otišle u OK Zadar, Mia Sorić je standardna u prvoj postavi Zadra koja igra 1 ligu, Dinka Sikirić je dizačica-organizatorica igre u 1B ligi, Bruna Šimunić i Iva Milanović igraju u 3. ligi.
Kako je dio ekipe otišao u Zadar, dio je prestao trenirati, ekipa se raspala i sada za ŽOK Bibinje nastupaju mlade igračice i dio starijih koje su nekad igrale čak i 1. B ligu. Starije igračice nisu nikad sve na broju, teško ih je skupiti pa je i rezultat ove sezone izostao ali se već na jesen možemo nadati pozitivnom iskoraku kad mlade uz pomoć starijih malo stasaju.