Aktualno Foto galerija Izdvojeno Sport

ODRŽAN BIBINJE SUMMER RUN – NAJBRŽI BIBINJCI SU TONI BUGARIJA I SILVIA VUICA – prvi dio do starta

Leo051

Treće izdanje cestovne utrke Bibinje Summer run još jednom je opravdalo svoj cilj – u srcu turističke sezone kroz rekreativno trčanje povezali su se turisti i mještani. Osim stalnih sudionika iz Zadra i Zadarske županije na stazi dugoj 4.5 kilometara – od SC Crljenica pa uz D Marinu Dalmaciju i oko samog mjesta –  trčali su rekreativci iz Splita, Šibenika i ostalih hrvatskih gradova.

  • Sve pohvale, lijepa, kratka, organizirana trka i druženje, kratko je prokomentirao Damir Zimmer koji je na utrku stigao iz Osijeka.

Organizator Općina Bibinje u suradnji sa Školom trčanja Zadar i Triatlon klubom Zadar posebno su ponosni što promoviraju ovakav oblik rekreacije uz sudjelovanje turista iz Norveške, Rusije, Poljske, Slovačke, Austrije, Švedske, Švicarske i Kanade,  za što oni budu i nagrađeni, tako je ovom prigodom nagradu iz ruku Jure Fuzula, direktora TZ Bibinje  za najbržeg turista ponio Danil Paluch iz Poljske.

  • Ove godine smo manje uložili u promociju i marketing, nije bilo radijske reklame, niti reklama na portalima jer smo željeli vidjeti jesmo li postavili dobre temelje i odaziv je odličan, iznad očekivanja. Moram istaknuti kako smo prošle godine uz sve promotivne aktivnosti imali 280 prijavljenih trkača, dok ih je ove godine bilo 236 prijavljenih što su odlične brojke i zapravo su nam poticaj da četvrto izdanje utrke bude još bolje. Planiramo napraviti i utrku za djecu jer smo vidjeli da postoji veliki interes, no o tome ćemo govoriti iduće ljeto – rekao nam je Šime Sikirić iz Općine Bibinje.